Service & Quality Specialist - kleertjes & Co (Marketplace) - Hilversum

 • E-Commerce
 • Hilversum, Netherlands

Service & Quality Specialist - kleertjes & Co (Marketplace) - Hilversum

Job description

kleertjes.com heeft vorig jaar haar partnerplatform ‘kleertjes & co’ gelanceerd. Met kleertjes & co kunnen partners hun producten via de webshop van kleertjes.com verkopen. Samen met onze partners willen we verder bouwen en vormgeven aan onze missie; ‘the joy of growing together’ en bouwen we aan de mooiste en leukste webshop met het meest uitgebreide aanbod in kleding, schoenen en speelgoed voor baby’s en kinderen. Ons meest belangrijkste strategisch doel is hét kinderwarenhuis van Nederland te worden.


Dit moet je passen!                                

Is het verlenen van goede service aan onze partners jou op het lijf geschreven en vind je het leuk om de ‘spin het web’ te zijn tussen het kleertjes & co team, de afdelingen van Klantenservice, Content & Fotografie en onze partners? Weet jij te zorgen voor het borgen en verbeteren van de operationele performance van onze partners door hier met een kritische blik naar te kijken, op te rapporteren en procesverbeteringen door te voeren? Dan ben jij de enthousiaste en servicegericht ingestelde Service & Quality Specialist die wij zoeken om ons kleertjes & co team te versterken. Het kleertjes & co team is onderdeel van het E-commerce team en je rapporteert aan de Teamlead kleertjes & co.
Jouw kritische blik & servicegerichte houding, onze kwalitatieve Marketplace!

                     

Als Service & Quality Specialist kleertjes & co (Marketplace) ben je medeverantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening en operationele performance van onze partners en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze partners voor servicegerelateerde zaken.

Bij kleertjes.com:

 • Borg je de kwaliteit van de dienstverlening van onze partners d.m.v. het monitoren van de operationele performance van onze partners;
 • Rapporteer je zowel intern als extern aangaande de kwaliteit van dienstverlening van onze partners;
 • Initieer en voer je verbeteringen door voor de monitoring van de operationele performance van onze partners;
 • Ben je het eerste aanspreekpunt voor onze partners voor service-gerelateerde zaken;
 • Ben je intern “de spin in het web” tussen de afdelingen Klantenservice, Finance, Content en kleertjes & co;
 • Initieer en werk je ideeën uit om de processen tussen Klantenservice, Finance en kleertjes & co te optimaliseren;
 • Denk je mee over de doorontwikkeling en de strategische roadmap van kleertjes & co.

Dit alles doe je te allen tijde met de missie, kernwaarden en brand DNA van kleertjes.com als uitgangspunt waarbij service & kwaliteit en oog voor commerciële kansen, voor zowel klant als partner, hoog in het vaandel staan.


  Job requirements

  Jouw maatwerk 


  Wij zoeken een collega die:

  • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding; WO is een pré;
  • 3 - 5 jaar ervaring heeft binnen de zakelijke / B2B dienstverlening;
  • 40 uur per week beschikbaar is;
  • Zowel klant- als servicegericht is met oog voor commercie;
  • Goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig is;
  • Affiniteit heeft met technische systemen;
  • Proactief te werk gaat en een goed analytisch vermogen heeft;
  • Met een kritische blik resultaatgericht te werk gaat;
  • En ‘last but not least’, het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken en van een divers takenpakket houdt.

  Waar voor je geld                                    


  Wij bieden een interessante werkomgeving en een dynamische werksfeer binnen een sterk groeiend bedrijf vol ambitie midden in een bosrijke omgeving en dichtbij het centrum van Hilversum. Je maakt deel uit van een enthousiaste en gezellige club mensen. Ook is het mogelijk om voor of na het werk te sporten in onze gym. Houd je vrijdagmiddag wel vast leeg in je agenda, dan sluiten we de week af met een gezellige borrel!


   Kom kennismaken en check de match!                 


   Ben jij de Service & Quality Specialist kleertjes & co (Marketplace) die wij zoeken? Laat het ons dan z.s.m. weten en reageer met je cv en motivatie en klik op de solliciteer button. Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met Ruben de Blok (Teamlead kleertjes & co) via 06-46885499. Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op Facebook, Linkedin of Instagram.


    

   kleertjes.com in het kort  


   kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor de moderne ouder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion van de Benelux versturen wij meer dan 800.000 pakketjes en daar zijn al onze ruim 200 collega's erg trots op!