CRO Specialist – Hilversum – Fulltime

 • E-Commerce
 • Hilversum, Netherlands

CRO Specialist – Hilversum – Fulltime

Job description

Ben jij de ervaren CRO Specialist die de webshop van kleertjes.com naar the next level brengt op het gebied van conversie en klantbeleving? Heb jij passie voor fashion en e-commerce? Kun jij jezelf identificeren met onze kernwaarden: smart, forward thinking, caring, inspiring en fun? Dan is dit de uitgelezen kans om de volgende stap in jouw carrière te zetten!


Dit moet je passen!   

Als CRO specialist ben je verantwoordelijk voor de overall conversieratio van de webshop en ben je werkzaam op verschillende conversie-gerelateerde gebieden. Je bent onderdeel van het Online Marketing Team en werk je nauw samen met de kanaalspecialisten. Je bent analytisch sterk en neemt data gedreven beslissingen. Je biedt de kanaalspecialisten aanbevelingen en oplossingen ten behoeve van het verbeteren van de performance van de verschillende kanalen, met als doel: het verbeteren van de overall resultaten van kleertjes.com. Vanwege jouw vakspecialistische kennis zul je regelmatig aangehaakt worden bij relevante projecten binnen het Business Development team.   

  

Je werkt samen met de Visual Merchandiser en het Retail Team, zorgt voor een optimale inrichting en presentatie van het assortiment én de bijbehorende acties. Denk hierbij ook aan optimalisatie van categorieën, navigatie, sortering, filtering en cross- en upsell mogelijkheden.


Door middel van AB-testing en gebruikersonderzoeken doe je continu voorstellen ter verbetering van de webshop. Zodra je een succesvolle test hebt, schrijf je tickets en user stories, zodat ons Development team deze verbeteringen structureel kan implementeren. Hierin werk je nauw samen met de Product Owner. Relevante business KPI’s zoals site speed, omzet, kosten en voorraad verlies je niet uit het oog bij het ontwikkelen van nieuwe experimenten;


  Tevens ben je als CRO Specialist verantwoordelijk voor een correcte inrichting en performance van Google Analytics/App + Web en Google Tag Manager. Je bent beschikbaar voor inhoudelijke vraagstukken van collega’s. Deze tools kennen voor jou dan ook geen geheimen.

                  


   'Jouw experimenten, onze optimale klantbeleving'                


   kortom bij kleertjes.com:

   • stuur je op een optimale conversieratio van de website in alles wat je doet;
   • ben je continu bezig met het opzetten en uitvoeren van AB-testing experimenten alsmede gebruikersonderzoeken om nieuwe ideeën en oplossingen te testen;
   • ben je verantwoordelijk voor de inrichting en presentatie van het totale assortiment in de webshop;
   • doe je voorstellen voor structurele verbeteringen van de webshop op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en klantbeleving;
   • voer je proactief analyses uit en maak je dashboards t.b.v. optimale conversie van onze online marketing kanalen.


    Job requirements

    Jouw maatwerk 


    Wij zoeken een CRO specialist met ervaring in:


    • minimaal afgeronde HBO opleiding (commerciële richting);
    • conversieoptimalisatie en AB-testing, bij voorkeur met Google Optimize;
    • Google Analytics / GA360;
    • Google Tag Manager;
    • online merchandising, bij voorkeur met Tweakwise;
    • denken vanuit customer journeys en doelgroepen;
    • e-commerce en UX-design;
    • het opzetten van een AB-testing roadmap;
    • DMP’s (pré);
    • éen of meerdere online marketing kanalen (pré);
    • retailervaring is een pré;
    • Je bent secuur en haalt proactief de informatie die je nodig hebt voor een topresultaat;
    • Je bent zelfstandig, innovatief, leergierig en communicatief vaardig;
    • je bent 40 uur per week beschikbaar;
    • je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
    • je bent woonachtig in de omgeving van Hilversum. 
    Waar voor je geld                                    


    Wij bieden een informele werkomgeving en een dynamische werksfeer binnen een sterk groeiend bedrijf vol ambitie waarbij 'the Joy of Growing together' centraal staat. Als kleertjes.com groeit, dan groei jij ook.  Je maakt deel uit van een enthousiaste en gezellige groep mensen. Ook is het mogelijk om voor of na het werk te sporten in onze gym of tussendoor een dartpijl te gooien. Houd je de vrijdagmiddag leeg in je agenda want we sluiten de week regelmatig af met een gezellige borrel!


     Kom kennismaken en check de match!                 


     Ben jij de ervaren CRO Specialist die wij zoeken? Laat het ons dan z.s.m. weten! Klik op de solliciteer button en reageer snel. We zien jouw cv én motivatie graag tegemoet. Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met Niek Stofbergen (Teamlead Online Marketing) via niek.stofbergen@kleertjes.com. Wil je alvast een eerste  indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op Facebook, Linkedin of Instagram.

      

     kleertjes.com in het kort  


     kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor de moderne ouder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion, én sinds kort ook speelgoed, versturen wij meer dan 800.000 pakketjes en daar zijn onze ruim 250 collega's erg trots op!

     In 2019 is kleertjes.com live gegaan met kleertjes & co. Via dit Marketplace businessmodel kunnen externe verkopers van kleding, schoenen en speelgoed hun producten via onze webshop verkopen. Op dit moment verkopen al meer dan 25 partners op ons platform. Dit is echter pas het begin! Onze ambitie is hét online kinderwarenhuis van Nederland te worden, waar je echt alles voor je kind kunt kopen.