Campagne Producer – Hilversum – (minimaal 32 uur)

 • Marketing
 • Hilversum, Nederland

Campagne Producer – Hilversum – (minimaal 32 uur)

Omschrijving

Als Campagne Producer ben jij de spin in het web en ben je verantwoordelijk voor de executie en implementatie van verschillende reclamecampagnes bij kleertjes.com. Voor zowel televisie, radio als online. Ben je een energiek organisatietalent en schakel je snel, dan zit je hier goed!


Join the club!

Je wordt onderdeel van het Marketing Team en zult veel schakelen met externe partijen en de afdelingen Inkoop en E-Commerce. Door jouw strakke planningen en heldere communicatie weet je de expertise en input van alle betrokken partijen te bundelen om zo keer op keer met elkaar een sterke campagne neer te zetten.

 

Heb je ervaring als producer? Dan willen we graag met je kennismaken! Wij bieden je veel vrijheid en we vertrouwen graag op jouw kennis en pro activiteit.
Een job met een perfecte pasvorm

Als Campagne Producer ga je aan de slag met de planning en organisatie van de verschillende campagnes op TV, radio, online en social.

Je bewaakt de campagne gedachte en beheert een samenhangende invulling van de See, Think, Do, Care funnel. Omdat jij ons merk-DNA begrijpt weet je samen met alle betrokkenen de optimale beleving in onze campagnes neer te zetten.

Budgetbewaking en het voeren van onderhandelingen zie jij als een mooie uitdaging om het maximale uit iedere euro te halen. Energiek en sociaal als jij bent verbind je moeiteloos interne en externe partijen om zo de productie van alle benodigde campagneonderdelen te realiseren.  

Met passie en precisie houdt je overzicht over het gehele proces van briefing tot oplevering en evaluatie. Mega strakke deadline? Overvolle mailbox? Rinkelende telefoon en twee collega’s naast je bureau? Tijdens deze piekmomenten ben jij op je best!

 

Bij kleertjes:

Maak je de briefings voor de betrokken bureaus en stel je duidelijk planningen op voor intern en extern;

 • Onderhandel je om het maximale uit de media en productiebudgetten te halen;
 • Bewaak je de planning en stuur je alle betrokken partijen aan tijdens het productieproces;
 • Beheer je de invulling van de mediamix en funnel;
 • Initieer je evaluaties en begeleid je (naamsbekendheid)onderzoeken.

 

What’s in it for you?      

 • Als kleertjes.com groeit, groei jij ook. Jij krijgt de ruimte om initiatief te nemen, ondernemerschap te tonen en jezelf te ontwikkelen. Wij vieren onze successen samen!
 • Je komt te werken in een informele sfeer in een team met vakspecialisten en sterke marketeers. Je krijgt er een stel leuke collega's bij en een gezellige besteding van je vrijdagmiddag.
 • We zorgen dat ons financiële aanbod goed aansluit bij jouw competenties, opleiding en de huidige arbeidsmarkt. De extra's zijn erg goed en vertellen we je graag persoonlijk. 

Vereisten

Jouw maatwerk      

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond op het gebied van Media of Communicatie;
 • Je hebt ongeveer 2-5 jaar werkervaring als producer (radio, televisie en online), ervaring aan bureauzijde is een pré;
 • Retailervaring is een pré;
 • Affiniteit met (kinder)mode is een pré;
 • Je bent communicatief zeer sterk en hebt een passie voor plannen en organiseren;
 • Vanzelfsprekend ben je kostenbewust en is het halen van deadlines je second nature;
 • Stressbestendig weet jij problemen op te lossen en ga je proactief te werk;
 • Als projecteigenaar manage je de productie zelfstandig en ga je altijd voor het beste resultaat!
Kom kennismaken!                       

Ben jij de Campagne Producer die wij zoeken? Laat het ons dan z.s.m. weten en reageer met je cv en motivatie en klik op de solliciteer button. Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met Talia Vos (Teamlead Marketing) via 0314-320100. Wil je  een indruk over ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op Facebook, Linkedin of Instagram.      

 

kleertjes.com in het kort       

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor de moderne ouder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion van de Benelux versturen wij meer dan 600.000 pakketjes en daar zijn al onze 150 collega's erg trots op!