Bijbaan (en vakantiewerk) Magazijnmedewerker / Orderpicker ('s-Heerenberg)

  • Magazijn Opslag en Verzending
  • 's-Heerenberg, Netherlands

Bijbaan (en vakantiewerk) Magazijnmedewerker / Orderpicker ('s-Heerenberg)

Job description

Wij zijn op zoek naar scholieren en studenten die naast hun school of studie op zoek zijn naar een leuke bijbaan en/of vakantiewerk! Wij bieden je een leuke oproepbaan waarbij je bij kunt verdienen naast je studie en ook nog eens afwisselend werk hebt. 


Dit moet je passen!                 

In ons magazijn in 's-Heerenberg zorg je er samen met collega’s voor dat onze klanten kunnen rekenen op het goed aankomen van hun bestelling. Je werkt in het distributiecentrum en helpt mee met het verzamelen van orders (orderpicken), het verwerken van retouren en met het inpakken van de pakketten die we versturen. Waar voor je geld                                    

Bij kleertjes.com krijg je:

  • een oproep contract waarbij jouw beschikbaarheid bepaalt of we je inplannen, jij bent in the lead over hoeveel en wanneer je werkt.
  • schoon en afwisselend werk in een gezellige en leuke werkomgeving met een jonge groep mensen die lol hebben in hun werk.


Deze bijbaan is zeer goed te combineren met jouw schooltijden en andere bezigheden omdat we erg flexibel zijn in onze planningen. Je kunt zelf aangeven hoeveel en wanneer je wilt werken. Je wordt in blokken van 4 uur ingepland. Heb je dus een drukke week met tentamens dan plannen we daar omheen! We bieden je een bijbaan waarin je verschillende werkzaamheden gaat doen. Afwisselend werk dus. Hadden we al gezegd dat we altijd de radio aan hebben staan en je gezellige collega's krijgt? 

Job requirements

Jouw flexibiliteit helpt ons op tijd te kunnen leveren

Wij zoeken scholieren en studenten die hun werk serieus nemen en graag de handen uit de mouwen steken. Daarnaast is het belangrijk dat je precies bent en je afspraken nakomt, want plannen we je in, dan rekenen we ook op je!  We leiden je op en zorgen dat je gedurende je inwerkperiode op verschillende werkplekken alles leert. 


Kortom ben jij:

  • ouder dan 17 jaar 
  • tussen 8 en 20 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag (tijdens vakanties zijn meer uren mogelijk!)? 
  • beschikbaar om 2 avonden per week te werken van 19.00 tot 23.15 uur?
  • goed in staat ons pand in 's-Heerenberg te bereiken?


Kom kennismaken en kom kijken of het past!
 

Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Laat het ons dan z.s.m. weten en reageer en klik op de solliciteer button! Heb je geen c.v of motivatie klaar liggen? Laat dan een videobericht voor ons achter en stel je zelf even voor! 

ps: beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste!


kleertjes.com in het kort
                     

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor moderne families met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion van de Benelux versturen wij meer dan 600.000 pakketjes en daar zijn al onze 150 collega's erg trots op!

 

Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op: Facebook of Instagram