Stageplek of afstudeeropdracht bij kleertjes.com

  • Overig
  • Hilversum, Nederland

Stageplek of afstudeeropdracht bij kleertjes.com

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een leuke én leerzame stage of afstudeeropdracht? Kom tijdens jouw praktijk periode bij kleertjes.com in Hilversum of 's-Heerenberg werken!


Leren tijdens je werk

We hebben eigenlijk altijd wel ruimte voor stagiairs en afstudeerders. Om de aansluiting en de leerervaring zo groot mogelijk te laten zijn, zoeken we vaak wel een bepaalde opleidingsachtergrond of studierichting. Stagiairs ervaren het werken bij kleertjes.com meestal wel als een feestje! Iets waar we ook ons best voor doen.  Op alle afdelingen word je een onderdeel van het team en hoor je er echt bij!

We hebben veel mogelijkheden m.b.t. stages vandaar dat je geen uitgebreide stagebeschrijving bij ons zult vinden. Reageer gewoon en geef goed aan wat je graag wilt leren en wij kijken wat er bij je past! Zoals gezegd, bij ons word je serieus genomen en werk je daadwerkelijk mee waardoor je veel leert. Hieronder staan de afdelingen en richtingen waarvoor we regelmatig studenten zoeken:


Afdeling Inkoop

Niveau opdracht: HBO

Soort opdracht: Praktijkstage (3e jaar) of afstuderen (4e jaar)

Studierichting: Inkoop 

Locatie: Hilversum


Afdeling Marketing

Niveau opdracht: HBO en MBO

Soort opdracht: Praktijkstage op de Marketing afdeling

Studierichting: Grafische vormgeving /Graphic Design

Locatie: Hilversum 


Afdeling E-commerce

Niveau opdracht: HBO

Soort opdracht: Praktijkstage (3e jaar) of afstuderen (4e jaar): Emailmarketing

Soort opdracht: Praktijkstage (3e jaar) of afstuderen (4e jaar): Online Marketing

Studierichting: CE / Communicatie / Marketing

Locatie: Hilversum


Afdeling Content (fotografie en beeldverrijking)

Niveau opdracht: HBO en MBO

Soort opdracht: Praktijkstage

Studierichting: Productmanager Fashion, Marketing of Communicati

Locatie: 's-Heerenberg

Afdeling IT

Niveau opdracht: MBO niveau 4

Soort opdracht: Praktijkstage IT

Studierichting: Informatica

Locatie: 's-Heerenberg


Afdeling Logistiek

Niveau opdracht: HBO

Soort opdracht: Praktijkstage (3e jaar) of afstuderen (4e jaar)

Studierichting: Logistiek / Supply chain.

Locatie: 's-Heerenberg


Tijdens je stage of afstuderen maak je dus deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team. Wij bieden een interessante leeromgeving en een gezellige, dynamische werksfeer. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoer van je opdrachten. Uiteraard word je begeleid door collega’s met een gedegen achtergrond en veel ervaring.Vereisten

We horen graag van je!

Er is veel mogelijk rondom de inhoud van je opdracht. We sturen je graag de actuele inhoudelijke opdrachten toe als we je gegevens hebben ontvangen. Hierna spreken we deze graag inhoudelijk met je door tijdens een live gesprek. Daarvoor zul je nog wel eerst even moeten reageren.


Jij kunt een videoboodschap achterlaten, je cv, je portfolio en een motivatiebrief. We krijgen veel aanmeldingen dus besteed er aandacht aan om een goede kans te maken op een kennismakingsgesprek.


kleertjes.com in het kort              

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor moderne families met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion van de Benelux versturen wij meer dan 700.000 pakketjes en daar zijn al onze 200 collega's erg trots op!

 

Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op: Facebook of Instagram