Senior Graphic Designer – Hilversum

 • Marketing
 • Hilversum, Nederland

Senior Graphic Designer – Hilversum

Functieomschrijving


Wil jij bij een award winning bedrijf werken en het verschil maken in de ontwikkeling van onze 'look&feel' én merkbeleving? Ben jij een designtalent met een 'passion for fashion' en kun jij jezelf identificeren met onze DNA kernwaarden: smart, forward thinking, caring, inspiring en fun? Geef dan jouw carrière een boost met deze creatieve job!


Dit moet je passen!          

Wil jij als Senior Graphic Designer dagelijks meewerken aan het bewaken én doorontwikkelen van onze visuele merkidentiteit en de beleving van kleertjes.com? Dat kan! Zie jij de uitdaging in strakke deadlines, ben je conceptueel sterk, super secuur en een absolute modeliefhebber? Dan ben jij de creatieve senior die wij zoeken voor het Designteam op de Marketingafdeling!

                   


Jouw grafische talent, onze 'look & feel'!                


Als Senior Graphic Designer ben je verantwoordelijk voor de look & feel en beleving van alle visuele uitingen: van idee tot ontwerp. Op proactieve manier neem je het voortouw in de ontwikkeling van de huisstijl en zet je je iedere dag in om de beleving van kleertjes.com stap voor stap te laten evolueren en het modeniveau te verhogen. 

Je bent op de hoogte van de laatste modetrends en weet jouw bruisende inspiratie om te zetten in sterke ontwerpen en concepten voor ons merk. Zo ga je aan de slag met de conceptuele input voor film/fotoshoots, de styling van de kledingsets en het vormgeven van de seizoensthema’s. Je hebt een kritische blik, bewaakt de huisstijl en weet de beelden van onze merken perfect te combineren met het kleertjes.com materiaal.


Vervolgens ontwerp je de verschillende visuele uitingen voor de afdelingen Marketing en E-commerce en geef je inspirerende feedback aan jouw DTP collega’s en de Digital Media Designer. Samen produceren jullie zo de gehele reeks online assets, zoals: de nieuwsbrieven en banners op de homepage, maar ook offline flyers en advertenties.


Je bent scherp op de planning, bent effectief in wat je doet, werkt graag samen met de verschillende afdelingen en weet met gemak meerdere ballen hoog te houden. Als Pietje Precies lever je bestanden aan die zowel modisch als technisch tiptop in orde zijn. Strakke deadline in zicht? Dan stroop jij je mouwen nog eens extra op!


Bij kleertjes.com:

 • bewaak je de planning voor de te leveren uitingen en check je de briefings op correctheid en effectiviteit op een proactieve manier;
 • weet je met gemak meerdere projecten tegelijkertijd te draaien en zie je uitdaging in kort op elkaar volgende deadlines;
 • vertaal je concepten, campagnes en marketingideeën in uitingen en beeld ter ondersteuning van de campagnes en marketingactiviteiten;
 • geef je inspirerende input voor de fotografie en filmconcepten en style je de kledingsets i.s.m. de afdeling Buying & Merchandise;
 • bewaak je de huisstijl en heb je een kritische blik op de door externe partijen aangeleverde designs;
 • deel je inspiratie en geef je feedback op designs van collega’s;
 • lever je zelfstandig, technisch correcte ontwerpen op;
 • pas je learnings toe en verbeter je je eigen designs iedere keer weer;
 • zorg je voor een overzichtelijk beheer van de gemaakte content.


  Vereisten

  Jouw maatwerk 


  • Je hebt een grafische opleiding afgerond op HBO-niveau. MBO-4 met een HBO werk- en denkniveau past ons ook.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Photoshop, lllustrator en InDesign kennen geen geheimen voor jou.
  • Online ervaring is een must, je denkt mobile first.
  • Ervaring met mode(styling) is een must.
  • Retailervaring is een pré.
  • Kennis van UI en UX is een pré.
  • Ervaring met Art Direction is een pré.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent flexibel; voor ad hoc wijzigingen draai jij je hand niet om.
  • Je bent secuur en haalt proactief de informatie die je nodig hebt voor een topresultaat.
  • Je bent zelfstandig, innovatief, leergierig en communicatief vaardig.
  • Je hebt gevoel voor mode en trends, creativiteit zit je in het bloed.
  platform. Dit is echter pas het begin! Onze ambitie is hét online kinderwarenhuis van Nederland te worden, waar je echt alles voor je kind kunt kopen.

  Waar voor je geld


  Wij bieden een informele werkomgeving en een dynamische werksfeer binnen een sterk groeiend bedrijf vol ambitie waarbij 'the Joy of Growing together' centraal staat. Als kleertjes.com groeit, dan groei jij ook. Je maakt deel uit van een enthousiaste en gezellige club mensen. Ook is het mogelijk om voor of na het werk te sporten in onze gym. Houd je vrijdagmiddag wel vast leeg in je agenda, we sluiten de week regelmatig af met een gezellige borrel!


   Kom kennismaken en check de match!


   Ben jij de Senior Graphic Designer die wij zoeken? Laat het ons dan z.s.m. weten! Klik op de solliciteer button en reageer snel. We zien jouw cv, portfolio én motivatie graag tegemoet. Voor je op gesprek komt zullen we je vragen om een proefopdracht voor ons te maken. Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met Talia Vos (Teamlead Marketing) via talia.vos@kleertjes.com. Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op Facebook, Linkedin of Instagram.


   kleertjes.com in het kort

   kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor de moderne ouder met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion, én sinds kort ook speelgoed, versturen wij meer dan 800.000 pakketjes en daar zijn onze ruim 200 collega's erg trots op!

   In 2019 is kleertjes.com live gegaan met kleertjes & co. Via dit Marketplace businessmodel kunnen externe verkopers van kleding, schoenen en speelgoed hun producten via onze webshop verkopen. Op dit moment verkopen al meer dan 25 partners op ons platvorm. Dit is echter pas het begin! Onze ambitie is hét online kinderwarenhuis van Nederland te worden, waar je echt alles voor je kind kunt kopen.