Past het jou?

werken bij kleertjes.com

Ontdek onze vacatures

Kom werken bij de grootste online kidsfashionretailer van de Benelux!

Currently we don't have any open positions.

Wie zijn we?

kleertjes.com in het kort

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. We zijn in 2003 begonnen op de zolderkamer van een drukbezette moeder en nu inmiddels één van de snelst groeiende e-commercebedrijven van de Benelux. Vanaf 2003 zorgen wij voor gemak voor de moderne moeder. Wij bieden een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. 

Wij zijn constant op zoek naar de beste specialisten om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en verder te bouwen aan het succes van kleertjes.com. Medewerkers van kleertjes.com zijn trots op hún bedrijf. 

Als grootste en bekendste online shop in kids fashion van de Benelux versturen wij meer dan 1.000.000 pakketjes per jaar en daar komt veel bij kijken! We hebben grote ambities én de daadkracht om ze te waar te maken. Daar kunnen we hulp bij gebruiken de komende jaren. Daarom zijn we op zoek naar jou

'We willen altijd vooruit en zijn echte verbeteraars. Enthousiasme en gedrevenheid wordt gewaardeerd en beloond.'

Martijn Jansen
Senior Medewerker ICT

Voor wie doen we het?


De families van nu zijn superdruk met hun kids, carrière, vrienden en hun partner. Wij maken ze het graag gemakkelijker. Wij bieden een veilige en efficiënte manier van online shoppen. Kleding en schoenen van de mooiste topmerken, een plek waar alles te vinden is. Vanaf de zwangerschap tot  het moment dat de kinderen bijna het huis uitgaan.

Samen met jou bouwen we iedere dag aan een nog betere winkel. 

Wij bieden onze klanten het grootste aanbod kinderkleding, mét topservice. Past de outfit niet, of is de bestelling niet helemaal naar smaak? Dan is het makkelijk, snel en gratis te retourneren. Om dit dagelijks te realiseren, werken wij met de beste mensen, zowel in ons magazijn en op het hoofdkantoor in 's-Heerenberg, als op ons kantoor in Hilversum. 

De vrijheid om creatief bezig te zijn met de mooiste kindermode, in combinatie met een team van super leuke collega's, maakt het werken bij kleertjes.com geweldig!

Manon Stevenaar
Junior DTP-er bij kleertjes.com

The joy of growing together

Samen groeien

 

Jij krijgt bij ons altijd de ruimte om initiatief te nemen, in welke functie dan ook. Wij waarderen het als collega's ondernemerschap tonen en zichzelf durven uit te dagen en te ontwikkelen. Als kleertjes.com groeit, groei jij ook.

Om dit te doen bieden we veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat moet ook wel, want we willen alles doen voor een gelukkige klant.  Uiteindelijk worden wij daar zelf ook gelukkig van!

The joy of growing together is een onderdeel van onze strategie en zeker geen loze term. Gaat het goed met onze klant, dan gaat het goed met ons en andersom. Onze successen vieren we! 

Uiteindelijk draagt dit alles er aan bij dat we er echt samen voor gaan. Niemand is meer dan de ander. Iedereen is zichzelf en mag zichzelf zijn bij kleertjes.

'Werken met fantastische producten, bij een van de snelst groeiende E-commerce bedrijven. Wat wil je nog meer als marketeer?'

Talia Vos
Teamlead Marketing

Alle voordelen op een rij

  • Een zeer goede en positieve sfeer
  • Open cultuur zonder gedoe
  • Award winnende organisatie
  • Familiegevoel
  • Uitdaging is dagelijkse kost
  • Ondernemerschap is voelbaar
  • Bewezen ambities
  • Onze klant staat in het middelpunt
  • Veel kansen door groei bedrijf

Ons magazijn mag er zijn!

Onze logistieke collega's over hun werk

In ruil voor flexibel zijn, krijg ik er veel afwisseling en werkplezier voor terug. Aanrader!
Wessel - Medewerker Magazijn

Hard werken voor de beste klantervaring

Dat maakt het elke dag weer nuttig en leuk

Waar kun je ons vinden?

Dichterbij dan je denkt!

Kantoor Marketing, Sales, Business Development en Inkoop

Olympia 1
1213 NS Hilversum
Telefoon: +31 (0)314-320100

Kantoor en Magazijn 's-Heerenberg

De Immenhorst 7
7041 KE 's-Heerenberg
Telefoon: +31 (0)314-320100